Bloggnorge.com // nevybohlin – fra nordlenning til østlenning
Start blogg

Kurs

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 17. September , 2015 kl. 18:31

Helgen min gikk til bare jobb. jobbet seint fredag, lørdag og hadde varetelling på søndag der jeg jobbet 11-18:30.
Mandags morgen tok jeg tog til Oslo S der og hadde oppmøte 07:45 ved Opera hotellet der vi skulle bli fraktet til kurs. Vi var vell rundt 40 stk på kurset og bussturen tok ca 2 timer. Vi ankom Langåsen XXL camp som ligger ut i ingenmannsland. Ingen nettdekning og heller ingen mobildekning. Der ligger det det 3 hytter med 4-6 køyesenger. Jeg bunkra meg sammen med Elin og Tirill fra Mo, og Rebecka fra naf-huset. Vi ble et eget team som skravlet og lo mye.

Vi  fikk utlevert timeplan på hvor å når vi skulle møte opp til hvilken leverandør, der de skulle holde presentasjon av sine produkter. fra 19:30-20:30 hadde vi fått oppsatt trening. Alle skiftet til treningstøy, det var kaldt og sent på kvelden. Alle var ganske umotivert til utetreningen i det kalde regnet. Så får vi beskjed å møte opp i kursrommet og ingen skjønte noen ting. Når vi går mot huset så ser jeg noen med blondt hår som såvidt synes fra vinduet. Når vi da kommer inn så ble alle i ekstase at selveste Therese Johaug sto der! Hun presenterte sine produkter og viste reklamefilen som kommer ut i oktober/november. Etterpå skulle vi ut å trene med henne. Hun er i sinnsykt god form. Jeg klarte ikke å holde tritt, men sto da på sidelinjen å observerte.

Neste dag kom, å frokosten startet 06:45. Mange trøtte tryner prøvde å våkne til å se 3 leverandører til før hjemreise. Vi klarte oss igjennom lunsjen og fikk beskjed om at dagen var langt fra over. Vi skulle nå ta bussen til skøyen og møte siste leverandør. Vi ante nok en gang ingenting. Mange spente kropper satt spent å ventet på bussturen inn til oslo. Vi kommer fram til stedet vi skal være og ser rød løper med Craft flagg. Jeg ante ugler i mosen fordi jeg vet at Marit bjørgen samarbeider med Craft. Vi kommer opp i studioet og der er selveste Marit Bjørgen og Dag Otto Lauritzn. Ble holdt foredrag, vi fikk gå igjennom produktene, og ikke minst, servert rødvin,øl og sushi. Jobben er helt fantastisk akkurat nå. Deilig å få disse opplevelsene :)

Uken går utrolig fort, og det er allerede blitt Torsdag. Nå ser jeg fram til Lørdag da min kjære mor kommer på besøk. Vi skal dra på shopping, drikke vin og bare nye mor datter tid <3

00032 25037_Dag Otto Lauritzen 2012_470_utsnitt 12041725_10153507361920973_1842831828_n

VAL SENALES, ITALIA 20141029. Marit Bjørgen  og det norske skilandslaget forbereder seg til sesongstart i 3000 meters høyde på Grawandbreen på grensen mellom Italia og Østerrike. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.