Bloggnorge.com // nevybohlin – fra nordlenning til østlenning
Start blogg

progress

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet Tuesday 29. September , 2015 kl. 19:49

Nå har det gått en stund siden sist jeg blogget, beklager det folkens. Tiden min har vært på jobb. Har jobbet sene kvelder og når jeg jobber formiddag så går jeg fortsatt etter arbeidstid. Så i tillegg skal man rekke toget, så gå hjem fra stasjonen. Tiden brukes da på å handle mat, lage mat, vaske plassen og bruke den lille tiden jeg har med Vebjørn. Allerede forrige uke sendte han melding å skrev at vi rekker såvidt å si hei til hverandre om dagen. Han har jo meget rett, men jeg kan heller ikke forlate jobb når man står til ørene med kunder.

til min store glede så kom min mor på besøk forrige helg. Når hun kom gående ut fra Gardermoen med blanke øyer og et smil, så sleit jeg med å holde igjen. Det har bare gått 1 måned siden jeg så henne sist, men når vi møttes å holdt rundt hverandre, så var det en klem som tilsa for 1 år på en og samme gang. Vi dro rett til strømmen storsenter der vi så show med Trinny og Susannah! Deretter dro vi på shopping. Mamma shoppet en del mer enn meg siden jeg kom ut med 3 plagg bare. Det var sykt morro å kle henne opp å få henne til å prøve alt mulig. Noen plagg endte vi opp i latterkrampe og noen satt som et skudd.

etter 3 timer på senteret vendte vi nesen til leiligheten. Hennes første kommentar var selvfølgelig å påpeke på hvor liten plassen er. Men det forventet jeg. Det er jo minste leiligheta hun har sett. Jeg også forsåvidt.
Vi spratt en flaske shampis og jeg fikk lov å stelle henne til vi skulle ut å spise. Krøllet opp håret, sminket litt og hørte på musikk. Vi endte kvelden med god mat å en snartur ut på byen. Helgen min ble komplett. Allerede søndag dro hun tilbake og jeg savnet henne allerede.

Etter han hun var på besøk så fikk jeg litt glød tilbake, og jobbet lange dager. Forrige onsdag kveld, etter jobb, ble jeg invitert på vin til 4 jenter på jobb. Tok trikken til Grünerløkka og fant fram til stedet. Det var en utrolig koselig kveld med hyggelige jenter. Det var en jente jeg fikk bedre kjemi med, og vi har hatt godt kontakt på jobb og vi driver å chatter på facebook.
Jeg føler meg ikke så alene på jobb lenger.
jeg er ikke blitt bestevenn med noen, men merker at tilværelsen er bedre etter den onsdags kvelden.
Har fått lært at når kolleger i Oslo spør om å bli med på vin, midt i en ukedag. Så skal man ikke si nei.
Det angrer ikke overhodet på når alt gikk så fint som det gjorde.
Tok toget hjem 00:30 og la meg i armkroken til min kjære<3 våknet opp neste dag, ikke fyllesyk og alt var bare vellstand.

En ny uke har startet, da er vekkerklokken på ringing 05:00, da må jeg stå opp når jeg går formiddag. Er trøtt som faen men må bare venne meg på det. Begynner også å bli vant med tog til å fra jobb. Det hadde jeg aldri trodd.

I morgen, Onsdag, så kommer Stina på besøk!! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se my soulmate igjen<3 Har fri torsdag å fredag, å de dagene skal vi utnytte til det maksimale. Dette blir en fantastisk uke, og bedre blir den i morgen kveld når jeg henter Stina på Gardermoen!

Good Night :)

Kommentarer

  1. Else Bohlin says:

    Arti?Og så fint at ting bli bedre. Kos deg ilag med søstersen i helga

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.